Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013
16η αγων/κή "ΘΥΕΛΛΑ" - ΒΙΤΩΛΗ 0-3(0-1)!!!

 

Φαίνεται πως οι παίχτες μας τα λεγόμενα εύκολα παιχνίδια δεν τα παίρνουν σοβαρά και όπως θα έπρεπε και έτσι η ομάδα έκανε μια ήττα από το πουθενά και τώρα όλοι μας προσπαθούμε να βρούμε το τι έφταιξε και το γιατί.
Τα πράγματα είναι απλά. Παίζεις ποδόσφαιρο και αντιμετωπίζεις  όλους το ίδιο. Σοβαρότητα και συνεχή προσπάθεια. Βέβαια σήμερα να πούμε πως σε όλα αυτά, κόντρα είχαμε και την ατυχία που μαζί με το θολωμένο μυαλό των παιχτών μας και την απουσία καθαρού επιθετικού στην ομάδα μας, έφεραν το σημερινό αποτέλεσμα, που αποτελεί την έκπληξη της αγων/κής, αλλά και μια αποφράδα ημέρα για το σύλλογό μας!
Ο ΑΓΩΝΑΣ:
ΘΥΕΛΛΑ!!!

Είσοδος ομάδων
 

Χαιρετισμός
Με το καλημέρα οι φιλοξενούμενοι και στη μοναδική τους επιθετική ενέργεια(!) για το Α΄ημίχρονο στο 3΄με τον Στεφανή Σ. άνοιξαν το σκορ. Ο Παναγιωτόπουλος έκανε λάθος από τη δεξιά πλευρά, βγήκε η παράλληλη μπαλιά στον Στεφανή, ο οποίος από το ύψος της περιοχής με ένα ξερό σουτ έγραψε το 0-1. Ψυχρολουσία για τους παίχτες μας, οι οποίοι στη συνέχεια ανέπτυξαν πρωτοβουλία συντριπτική, πίεσαν τους φιλοξενούμενους οι οποίοι ταμπουρώθηκαν στο μισό γήπεδο  και οι ευκαιρίες πολλές!
Στο 9΄δυνατό συρτό σουτ του Καλαντζή από το ύψος της περιοχής των φιλοξενουμένων, αλλά τη μπάλα τη βρήκε ο Στεφανής και την έδιωξε σε κόρνερ! Στο 12΄ο προωθημένος Σκαρλάτος θα σουτάρει δυνατά από πλεονεκτική θέση στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Σειρά του Κλειτσάκη στο 18΄από το ύψος της μ. περιοχής, αλλά το μονοκόμματο σουτ θα φύγει πολύ ψηλά από τα δοκάρια του Στεφανή. Στο 20΄ο Καλαντζής θα επιχειρήσει σουτ, αλλά και πάλι η μπάλα δε θα βρει το στόχο. Ο Κλειτσάκης θα κάνει βιαστικό σουτ στο 25΄, αλλά η μπάλα και πάλι άουτ! Σειρά του Γιώτη Α. στο 30΄, να επιχειρεί από καλή θέση σουτ, όμως και πάλι η μπάλα θα καταλήξει άουτ. Μοναδική ευκαιρία με τον Κλειτσάκη να πιάνει κεφαλιά, από πλάγια αριστερά και μέσα στην περιοχή,αλλά η μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Στεφανή. Στο 42΄ο νεαρός Γιώτης Β. θα επιχειρήσει δυνατό σουτ και πάλι όμως η μπάλα θα καταλήξει άουτ και οι ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια.
Στο Β΄μέρος και πάλι οι φιλοξενούμενοι από το πουθενά έκαναν το 0-2 στο 57΄με ένα σουτ του Παπαευθυμίου, με τη μπάλα  να βρίσκει σε αμυντικό μας και να καταλήγει στα δίχτυα του αιφνιδιασμένου Μπαρμπούνη! Από το σημείο εκείνο και μετά οι παίχτες μας έχασαν την αυτοσυγκεντρωσή τους και το καθαρό μυαλό και ενώ είχαν και πάλι την υπεροχή και κατοχή της μπάλας, δεν κατάφεραν να κάνουν τις ευκαιρίες του α΄ ημιχρόνου. Έτσι μόλις στο 75΄είχαμε την πρώτη καλή ευκαιρία σ΄αυτό το ημίχρονο με δυνατό σουτ του Καλαντζή, αλλά και πάλι η μπάλα θα φύγει άουτ. Ο Μπαρμπούνης θα αποκρούσει υπέροχα στο τετ α τετ του Στεφανή Σ. στο 80΄και στην αντεπίθεση ο Σκαρλάτος θα επιχειρήσει μονοκόμματο σουτ , αλλά και πάλι η μπάλα θα φύγει άουτ. Στο 85΄ο Μπαρμπούνης και πάλι σωτήρια θα αποκρούσει σε νέο τετ α τετ με τον Καλλιώρα Γ αυτή τη φορά, διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ.. Στο 88΄οι φιλοξενούμενοι με μακρινό σουτ του Παπαευθυμίου ο οποίος θα αιφνιδιάσει τον Μπαρμπούνη έκαναν το τελικό 0-3, ένα αποτέλεσμα που αποτελεί και μαγική εικόνα στο παιχνίδι, αφού οι γηπεδούχοι δεν άξιζαν αυτή τη βαριά ήττα!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: 
Η ομάδα προσπάθησε πολύ στο Α΄ημίχρονο, έτρεξε, αλλά δεν είχε το γκολ στην τελική προσπάθεια. Στο Β΄μέρος είμασταν κατώτεροι των περιστάσεων και αφού έγινε το 0-2, ίσως απογοητευτήκαμε, χάσαμε τον προσανατολισμό μας και οι φιλοξενούμενοι παίζοντας αμυντικά και εκμεταλλευόμενοι τη σύγχυση των παιχτών μας πήραν μια  μεγάλη νίκη .

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ: Δε θα σχολιάσω σήμερα!(μετά από αυτή την ήττα, τι να πεις;)

Η ΣΥΝΘΕΣΗ: Μπαρμπούνης, Παναγιωτόπουλος, Κοντοβάς, Σκαρλάτος, Πατακιάς, Σφέτσας, Καλαντζής(80΄Γιδαράκος),  Γιαννόπουλος(80΄Ρόγκα), Γιώτης Α.(60΄Δεδούσης),  Κλειτσάκης, Γιώτης Β.

 

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του ομίλου:
ΤΣΟΥΚΑ- ΒΡΑΧΑ   0-1
ΑΡΧΑΝΙ - ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ ΄05  2-0
ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ- ΖΗΛΕΥΤΟ    0-3
ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΣ - Π. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥ 3-1
ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΜΑΚΡΗ ΄07  2-1
ΘΥΕΛΛΑ - ΒΙΤΩΛΗ 0-3
 
Η βαθμολογία μετά τη 16η αγων/κή:
 1. ΤΣΟΥΚΑ 38
 2. ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ ΄05 38
 3. ΖΗΛΕΥΤΟ 37
 4. ΒΡΑΧΑ 37
 5. ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 23
 6. ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΣ 21
 7. ΘΥΕΛΛΑ 19
 8. ΑΡΧΑΝΙ 17
 9. ΜΑΚΡΗ 15*
 10. Π. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥ 15*
 11. ΒΙΤΩΛΗ  10
 12. ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ -6

Οι ομάδες με αστερίσκο(*) έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο .

ΣΗΜ: Ο ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΣ, η ΒΙΤΩΛΗ και το ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ ξεκίνησαν το νέο πρωτάθλημα με -2 βαθμούς. Το ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ έχει και δύο μηδενισμούς από τη 2η και την 7η αγων/κή, που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί.

Επόμενο παιχνίδι για τη "ΘΥΕΛΛΑ" το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου , όπου στην Π. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥ θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη τοπική ομάδα, με ώρα έναρξης του παιχνιδιού στις 3 μ.μ.

Πιστεύω και πάλι η ομάδα μας να ξαναγυρίσει στις νίκες, γιατί μας αρέσουν τα δύσκολα!!!