Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013
14η αγων/κή
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ 14(ΠΑΙΧΝΙΔΙ), ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 13 ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΝΙΚΗ ΔΙΑ Π(ΟΛΥΜΕΡΟΥ)ΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ(ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ) ΣΤΟ ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ, ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ!!!

Επιστροφή στις νίκες μετά από πολύ καιρό για τη ¨ΘΥΕΛΛΑ", η οποία μόλις στο 88΄κατάφερε και έκαμψε τη σθεναρή και φιλότιμη προσπάθεια των γηπεδούχων, οι οποίοι προσπαθούν με  διαφόρους τρόπους να σταθούν στο πρωτάθλημα και ακόμη δεν έχουν καταφέρει να πάρουν ούτε ένα βαθμό! Μπορεί το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού να ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους παίχτες μας, αλλά όμως ήταν φλύαροι στις πολλές τελικές τους προσπάθειες. Όμως χάρη στα δύο τέρματα που σημείωσαν στα τελευταία λεπτά των ημιχρόνων, έφυγαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης και ανάσαναν βαθμολογικά.

Ο ΑΓΩΝΑΣ:

Στο 12΄έγινε η σέντρα από τον Κλειτσάκη, ο Σφέτσας έκανε σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε σε σώμα αμυντικού και στην επιστροφή της ο Ρόγκα έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 17΄, αλλά ο Μπαρμπούνης πρόλαβε και με προβολή έδιωξε τη μπάλα, πριν τον Σκέβη(;).Στην αντεπίθεση η Ροδωνιά σε βαθιά μπαλιά του Πολύμερου στον Παναγιωτόπουλο, ο οποίος επιχείρησε βεβιασμένα μονοκόμματο σουτ, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 35΄ο νεαρός Γιώτης Β. επιχείρησε από κοντά και καλή θέση σουτ, αλλά και πάλι η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 45΄ο Καλαντζής εκτέλεσε από τα αριστερά υπέροχα κόρνερ, εκεί πετάχτηκε ψηλά ο Ντίνος Πολύμερος, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, κάνοντας το 0-1 και έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο ξεκίνημα του Β΄μέρους και πάλι οι παίχτες μας επιχείρησαν να τελειώσουν το παιχνίδι νωρίς, αλλά στο 50΄ο Ευθυμίου έσωσε την ομάδα του, αποκρούοντας  τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή του εξουδετερωμένου Ξηρού, στο σουτ του Παναγιωτόπουλου. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο νεοεισελθών Γιώτης Α., επιχείρησε σουτ, αλλά τη μπάλα  μπλόκαρε ο Ξηρός. Στο 55΄οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 (εντελώς αναπάντεχα μεν) και με ένα γκολ(φανταστικό δε) από τον Κυρίτση, ο οποίος από τα δεξιά επιχείρησε σέντρα σουτ και η μπάλα παίρνοντας παράξενη τροχιά κατέληξε στα δίχτυα του εμβρόντητου Μπαρμπούνη! Από το σημείο αυτό και μετά οι παίχτες μας  πίεσαν ασφυκτικά τους γηπεδούχους. Έτσι ο Γιώτης Ανδρέας στο 60΄από κοντά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά σημάδεψε τη συμβολή των δοκαριών του Ξηρού. Στο 65΄γυριστή κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου, απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πλατυστόμου. Νέα ευκαιρία από τον ίδιο όταν ο Τσιάρας στο 70΄τον “βρήκε”, μέσα στη μικρή περιοχή, αλλά στην προβολή που έκανε από κοντά, η μπάλα έφυγε άουτ. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν κάνει το “μπαμ” στο 78΄, όταν στο κοντινό σουτ του Σκέβη, η μπάλα έφυγε ψηλά από τα δοκάρια του Μπαρμπούνη. Στο 85΄οι παίχτες μας  είχαν νέα ευκαιρία με τον προωθημένο Αγγελακόπουλο, αλλά το σουτ έφυγε λίγο άουτ. Και φτάνοντας προς το τέλος του παιχνιδιού στο 88΄ , ο Καλαντζής από θέση μέσα αριστερά έκανε σουτ, ο Παναγιωτόπουλος βρήκε λίγο τη μπάλα και με προβολή  έκανε το τελικό 1-2, λυτρώνοντας έτσι την ομάδα μας.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των: Κιαμούρη Ε, Τζουβάρα Δ, Καραγιαννόπουλου Θ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Σήμερα η ομάδα δεν έπαιξε καλά, όπως τα τελευταία δύο παιχνίδια, τα οποία όμως έχασε. Πολλοί παίχτες δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα, δεν έγινε καλή διαχείριση στο παιχνίδι, έλειψε η φαντασία, το πείσμα, ο εγωισμός, το πάθος. Όσο περνούσε η ώρα τόσο μεγάλωνε το άγχος. Ευτυχώς όμως στο τέλος ήρθε  η νίκη! Και αυτό κρατάμε από το σημερινό παιχνίδι και ας ήταν τόσο αγχωτική και ψυχοβγαλτική. Τους 3 βαθμούς που είχαμε να πάρουμε από την 8η αγων/κή! Ίσως και αυτό να "φρέναρε" τους περισσότερους παίχτες μας σήμερα. Είχαν ξεχάσει το "άρωμα" της νίκης! Στη συνέχεια έχουμε 2 παιχνίδια στην έδρα μας το "Lala Stadium", τα οποία πρέπει να πάρουμε μπροστά στον κόσμο μας! Ιδού το κίνητρο! Πρέπει να ανεβάσουμε την πληγωμένη φέτος "ΘΥΕΛΛΑ"εκεί που της αρμόζει: Ψ Η Λ Α, Ψ Η Λ Ο Τ Ε Ρ Α!!! Παιδιά μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή και να κάνουμε τη "ΘΥΕΛΛΑ" και πάλι ΔΥΝΑΤΗ! Ένα γύρο γύρο σαν να κάνουμε πρωταθλητισμό και να δείξουμε πως η "ΘΥΕΛΛΑ" είναι ΕΔΩ!!!

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ:

Ηλίας Κοντοβάς(για άλλη μια φορά αρχηγός και πάντα σταθερή αξία), Ντίνος Πολύμερος(επανήλθε και βοήθησε πολύ όπως πάντα, σημείωσε και ένα υπέροχο γκολ), Μάκης Τσιάρας(έδωσε πολλές λύσεις στην άμυνα), Ηλίας Καλαντζής για τη συμμετοχή του στα δύο τέρματα) και Κωστάκης Παναγιωτόπουλος, (για την προσπάθειά του και για το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα).

Η ΣΥΝΘΕΣΗ : Μπαρμπούνης, Παναγιωτόπουλος, Κοντοβάς, Αγγελακόπουλος, Τσιάρας, Πολύμερος, Καλαντζής, Σφέτσας, Ρόγκα(46΄Γιώτης Α.), Κλειτσάκης(65΄Γιαννόπουλος), Γιώτης Β.(75΄Δεδούσης)

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του ομίλου:
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ ΄05- Π. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥ  5-0
ΤΣΟΥΚΑ- ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ   4-2
ΖΗΛΕΥΤΟ- ΒΡΑΧΑ  2-5
ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΣ- ΒΙΤΩΛΗ  5-6
ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ- ΘΥΕΛΛΑ  1-2

Η βαθμολογία μετά τη 14η αγων/κή:

 1. ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ ΄05 35
 2. ΤΣΟΥΚΑ 35
 3. ΖΗΛΕΥΤΟ 31
 4. ΒΡΑΧΑ 31
 5. ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΣ 18
 6. ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 17
 7. ΑΡΧΑΝΙ 17
 8. ΘΥΕΛΛΑ 16
 9. ΜΑΚΡΗ 15*
 10. Π. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥ 12*
 11. ΒΙΤΩΛΗ  7
 12. ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ -6
Οι ομάδες με αστερίσκο(*) έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο .
ΣΗΜ: Ο ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΣ, η ΒΙΤΩΛΗ και το ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ ξεκίνησαν το νέο πρωτάθλημα με -2 βαθμούς. Το ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ έχει και δύο μηδενισμούς από τη 2η και την 7η αγων/κή, που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί.
Επόμενο παιχνίδι για τη "ΘΥΕΛΛΑ" το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, στο "Lala Stadium", όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ, με ώρα έναρξης του παιχνιδιού στις 15.00.
Περιμένουμε τους φιλάθλους μας, να έρθουν στο γήπεδο και να ενισχύσουν τα παιδιά της ομάδας,να τα χειροκροτήσουν και να πανηγυρίσουν μαζί τους τη νίκη της ομάδας μας!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!