Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013   
13η αγων/κή

"ΘΥΕΛΛΑ"- ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ ΄05 2-3(0-2) ΜΑΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ή ΑΪ- ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ; ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑΙ ΠΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΙΣΩΣ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΔΩΡΑ!!!  

Είσοδος ομάδων
Η 11άδα
 

 

Φαίνεται πως οι 3 Μάγοι και ο Αϊ- Βασίλης βρίσκονταν στο γήπεδό μας το "Lala Stadium"    και μοίραζαν απλόχερα τα δώρα τους. Οι παίχτες μας  δείχνοντας  μεγαλοψυχία και συμβαδίζοντας με το πνεύμα των εορταστικών ημερών, φιλοξένησαν σαν καλοί οικοδεσπότες τους  παίχτες της ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ και αντί να τους φιλοδωρήσουν με γκολ, τους έδωσαν τη δυνατότητα να μας φιλοδωρήσουν εκείνοι με μια αναπάντεχη ήττα! 
Εκμεταλλεύτηκε τα “δώρα” των παιχτών μας η Σπερχειάδα και έφυγε με τους τρεις βαθμούς, συνεχίζοντας έτσι το νικηφόρο σερί της και βέβαια να παραμένει ένα από τα φαβορί των διεκδικητών του πρωταθλήματος στον όμιλό της, “βυθίζοντας” ταυτόχρονα τη ¨ΘΥΕΛΛΑ"στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα!

Ο ΑΓΩΝΑΣ :

"ΘΥΕΛΛΑΑΑΑ!!!

Σε ένα αμφίρροπο και χωρίς πολλές φάσεις Α΄ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν και πήγαν στα αποδυτήρια με δύο τέρματα, αφού   “δέχτηκαν” τα δώρα των παιχτών μας.


Ο τερματοφύλακας (Σκαρλάτος)

σε ετοιμότητα.

 

Οι παίχτες της Σπερχειάδας ήταν αυτοί που με σουτ του Καραγεώργου στο 10΄προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Σκαρλάτου(που κατ΄ανάγκη σήμερα έπαιζε  στη θέση του τερματοφύλακα !), αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Σειρά των γηπεδούχων στο 15΄ με τον Καλαντζή να επιχειρεί γυριστό σουτ, μετά την ωραία σέντρα του επανεμφανιζόμενου Ντζιαβίδα Γιάννη, αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Ντιλέζου. Στο 25΄ο Σκαρλάτος υπέροχα “πετάχτηκε” στο δεξί παραθυράκι του και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ σε σουτ δυνατό τυου Δερνίκα. Οι φιλοξενούμενοι στο 41΄άνοιξαν το σκορ, αναπάντεχα, όταν οι παίχτες μας, φλυαρώντας, έχασαν τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και ο Ντούμας στη συνέχεια από θέση μέσα αριστερά “΄εβγαλε” ωραία σέντρα στην καρδιά της άμυνάς μας , εκεί όπου πετάχτηκε ο Καραγεώργος και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1. Σαν να μην έφτανε αυτό, στη συνέχεια και στο 44΄μετά από άλλο λάθος των παιχτών μας στο χώρο και πάλι του κέντρου, έγινε κάτοχος ο συνήθης ύποπτος(Αλατάς) και στο τετ α τετ με το Σκαρλάτο, δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-2 και να στείλει την ομάδα του με αυτό το σκορ ασφαλείας   στα αποδυτήρια.

Στο Β΄μέρος έχοντας  τον αέρα των δύο τερμάτων οι φιλοξενούμενοι στο 55΄απείλησαν με σουτ του Δερνίκα πριν το Σκαρλάτο, αλλά ο "γκολκίπερ" μας απέκρουσε υπέροχα με τα πόδια σε κόρνερ. Από το σημείο αυτό και μετά οι παίχρες μας, μη έχοντας τίποτα να χάσουν, πέρασαν στην επίθεση και αφού είχαν δύο ευκαιρίες στο 60΄και 63΄με τον Ντζιαβίδα Γιάννη να μην καταφέρνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, πρώτα σε κεφαλιά και μετά σε σουτ πριν το Ντιλέζο, κατάφεραν στο 66΄να πετύχουν το 1-2 και να δώσουν μια άλλη ομορφιά και νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Ο Παναγιωτόπουλος εκτέλεσε από τα δεξιά και από τη γωνία της μεγάλης περιοχής υπέροχο φάουλ, εκεί πετάχτηκε ο Σφέτσας, ο οποίος βρήκε λίγο και όσο έπρεπε με κεφαλιά τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα του Ντιλέζου.  Η χαρά των παιχτών μας  όμως δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 68΄ έγινε νέο λάθος μέσα στην περιοχή, τη μπάλα πήρε και πάλι ο Αλατάς, ο οποίος εύκολα“εκτέλεσε” τον ανήμπορο Σκαρλάτο, κάνοντας το 1-3!

Στη συνέχεια και πάλι τα παιδιά της "ΘΥΕΛΛΑΣ" προσπάθησαν να αλλάξουν την εικόνα του αγώνα, έχοντας ακόμη τα ψυχικά αποθέματα και αφού το σουτ του Σφέτσα στο 70΄αποκρούστηκε από τον Ντιλέζο, στο 80΄κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Παναγιωτόπουλου. Το εκτέλεσε όμορφα και δυνατά ο (πασπαρτού)ΤΣΟΛΙΑΣ..Σκαρλάτος κάνοντας το 2-3, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ, αφού στη συνέχεια δεν άλλαξε τίποτα.

Να σημειώσουμε εδώ πως από το λεπτό αυτό και μετά η ομάδα μας τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίχτες( για 3η συνεχόμενη φορά!), λόγω της αδικαιολόγητης αυστηρής αποβολής του Ντζιαβίδα Γιάννη,.. (Ίσως εδώ θα πρέπει να σταθούμε ιδιαίτερα στα ΓΙΑΤΙ και στα ΜΗΠΩΣ;)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Ένα αποτέλεσμα σε αγώνα διαμορφώνεται και από τα λάθη. Έτσι και η ομάδα μας που έκανε 3 μοιραία λάθη, έδωσε το δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να κερδίσει ένα παιχνίδι, χωρίς να είναι εκείνη η καλύτερη ομάδα, απλά έκανε τα λιγότερα λάθη και κέρδισε το παιχνίδι!

Κατά τα άλλα η ομάδα στάθηκε καλά σε ένα ακόμα συνεχόμενο παιχνίδι, έδειξε σημεία ανάκαμψης, παρ΄όλο που είχε την έλλειψη τερματοφύλακα(Ο Ντσίμας αδικαιολογήτως απών- θα υπάρξουν συνέπειες γι΄αυτό)και αν ο Σκαρλάτος έπαιζε στη θέση του, τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά . Στη  συνέχεια με την προσθήκη κάποιων παιχτών και με την επάνοδο του Σκαρλάτου και Ντζιαβίδα Γιάννη(επανεμφάνιση 90λεπτου σήμερα), θα αλλάξουν την εικόνα της ομάδας και θα έρθουν και πάλι τα χαμόγελα και τα καλά αποτελέσματα! Υπομονή χρειάζεται και προπάντων ηρεμία!

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ:

Ο Σκαρλάτος και από τη θέση του τερματοφύλακα διέπρεψε και βοήθησε την ομάδα. Ήταν συγκινητικός και ηρωικός. Τον ακολούθησε σε απόδοση ένας ακόμη "παλιός", ο Ν. Σφέτσας, ο οποίος επανέρχεται στις καλές του εμφανίσεις και δείχνει μια δύναμη στο χώρο του κέντρου, που παίζει τώρα. Τους ακολούθησε ο Κοντοβάς, ο οποίος παρά το παραπάνω κράτημα της μπάλας, από μέρους του(Ηλία κοίτα να το κόψεις!), έδειξε ωριμότητα και ηρεμία στην άμυνα, κάτι το οποίο το χρειάζεται εκεί η ομάδα! Ο Ντζιαβίδας Γιάννης, ο οποίος επανεμφανίστηκε μετά από αρκετό καιρό, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του, και σε ολόκληρο αγώνα, έδειξε πως σε λίγο καιρό θα αποτελέσει και πάλι το βαρύ πυροβολικό της ομάδας. Ο Παναγιωτόπουλος, αν δεν κάνει και αυτός το κάτι παραπάνω, θα είναι η δύναμη της δεξιάς πτέρυγας.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ : Σκαρλάτος, Παναγιωτόπουλος, Γιαννόπουλος, Κοντοβάς, Αγγελόπουλος, Τσιάρας, Δεδούσης(70΄Ρόγκα), Σφέτσας, Ντζιαβίδας Γιάννης, Κλειτσάκης(52΄λ.τρ. Γιώτης Α.), Καλαντζής(52΄λ. τρ. Γιώτης Β.)

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του ομίλου:

ΒΙΤΩΛΗ – ΤΣΟΥΚΑ    0-4
ΘΥΕΛΛΑ- ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ ΄05    2-3
ΜΑΚΡΗ ΄07 -  ΖΗΛΕΥΤΟ    1-1
ΒΡΑΧΑ -  Π. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥ    4-1

ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΣ – ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ   7-1
ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΑΡΧΑΝΙ    5-2
 
Η βαθμολογία μετά τη 13η  αγων/κή:
 1. ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ ΄05 32

 2. ΤΣΟΥΚΑ 32

 3. ΖΗΛΕΥΤΟ 31

 4. ΒΡΑΧΑ 28

 5. ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΣ 18

 6. ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 17

 7. ΜΑΚΡΗ 15*

 8. ΑΡΧΑΝΙ 14

 9. ΘΥΕΛΛΑ 13

 10. Π. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥ 12*

 11. ΒΙΤΩΛΗ 4

 12. ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ -6

Οι ομάδες με αστερίσκο(*) έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.
ΣΗΜ: Ο ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΣ, η ΒΙΤΩΛΗ και το ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ ξεκίνησαν το νέο πρωτάθλημα με -2 βαθμούς. Το ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ έχει και δύο μηδενισμούς από τη 2η και την 7η αγων/κή, που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί.

Επόμενο παιχνίδι για τη "ΘΥΕΛΛΑ" το Σάββατο  12 Ιανουαρίου 2013, στο ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ όπου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, με ώρα έναρξης του παιχνιδιού στις 15.00Περιμένουμε τους πιστούς μας φιλάθλους να έρθουν , να ενισχύσουν τα παιδιά της ομάδας και να πανηγυρίσουν μαζί τους την επιστροφή τους στις νίκες!